About me/contactHoi, ik ben Arletta en ik ben op dit moment 18 jaar oud. Ik woon in een klein dorpje aan de kust van Zuid-Holland en ik zit op dit moment nog in 5 Atheneum. Dit komt omdat ik dit jaar een jaartje over moest doen.
Na mijn VWO wil ik toerisme gaan studeren.
Ik heb een oudere broer en woon nog bij mijn ouders, zij vinden mijn nagellak verslaving helemaal niks! Behalve me bezighouden met bloggen en nagels hou ik ook nog van shoppen, tekenen, schrijven, zingen (al kan ik dat niet) en uitgaan.
Verder hebben wij thuis nog een hond Kay, hij is nu 4 jaar oud en begint zijn eerste grijze haren te krijgen, hihi. Het is echt een top beest!

Over Fabulous Polish
Sinds oktober/november 2011 kreeg ik er een nieuwe verslaving bij en dat was Nail Art. Een meisje uit mijn klas had altijd van die prachtige nagels waar ik stiekem wel een beetje jaloers op was. Ik zat, en zit nog steeds veel op meiden forums en daar zag ik steeds meer tips&tricks. Ik wilde het zelf ook proberen en zo is het van een leuke hobby een echte verslaving geworden.
In April dit jaar barstte mijn bewaarbox bijna uit elkaar van alle lakjes, en nadat ik heel veel op andere blogs had gekeken had ik uiteindelijk besloten om zelf een blog te beginnen.
De naam heb ik samen met mijn vriendinnen verzonnen, nadat we wel 20 ideeën hadden die al bestonden, bijv. Nailgloss wat trouwens echt een gave blog is. Werd het uiteindelijk Fabulous Polish.
Op mijn blog schrijf ik allerlei artikelen over dingen die met je nagels te maken hebben, reviews over producten, swatches, nieuwe collecties/limited edition, Nail of the Day's.

Voor verdere vragen stel ze hieronder of mail me:
Arlettaaa.smile@gmail.com

1 opmerking:

  1. Leuke blog heb je! Ik volg je al een tijdje op bloglovin totaal geen spijt van :D

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!
Ik lees ze allemaal en probeer altijd een bezoekje terug te brengen ;)