dinsdag 2 oktober 2012

Opgemaakt en weggegooid #September

Vandaag ga ik een nieuwe catogorie aan mijn blog toevoegen: Opgemaakt en weggegooid. Deze catogorie komt op een hoop blogs voor en ik vond het zelf eigenlijk ook wel een leuk idee om te gaan doen. Vandaar dat ik vanaf deze maand elke maand ga kijken wat ik heb opgemaakt heb al zal dat sommige maanden vrij weinig zijn. Kijken jullie mee?
Dit is alles wat ik in totaal heb opgemaakt. Ik zal alles per groep op gaan noemen.
Eerst nagel spullen:
1. Vaseline Handcrème, dit is echt mijn favoriete handcrème, hij zorgt voor sterkere nagels, trekt snel in en is niet vet. Zou ik deze weer kopen? Zeker weten! Ik heb in al mijn tassen een tube hiervan zitten.
2. Derlon Nagellak remover,  persoonlijk vond ik deze niet erg fijn, hij maakte mijn nagels erg droog. Ik zal hem dan ook niet nog eens kopen.
3+4 Essence nagellak remover,  Ik verslijt minstens een potje per maand. Deze vind ik heel fijn door de geur die erin zit. Al moet ik wel eerlijk toegeven nu te zijn overgestapt op een andere Essence nagellak remover die beter werkt.
5. Dior Crème abricot, deze nagelriem crème is wel wat aan de prijzige kant (€22,-) maar ik vind hem superfijn. Ik gebruik hem als een soort nachtcrème maar dan voor mijn nagelriemen. Zou ik hem weer kopen? Zeker! Er staat alweer een nieuw potje op mijn nachtkastje ;).
6.Miss Sporty lippenstift, Ik heb deze lippenstift al een eeuwigheid en ik heb hem weggegooid, geen flauw idee hoe de kleur heette. Koop ik hem opnieuw? nee dus.
7. Max Factor Lasting Peformance foundation in de kleur Honey beige, ook deze had ikal heel lang, al is dit ook te zien aan de tube. Deze foundation matched zomers perfect bij mijn huidskleur. Zou ik hem opnieuw kopen? Ja! ik heb alweer een nieuwe liggen.
8. Etos oogreinigingspads olie, ik vond deze eigenlijk iets te vet en ik ga ze ook niet opnieuw kopen
9. Bourjois Liner Effect mascara, dit waren al nummer 2 en 3 van deze mascara, fijne mascara, doet zijn werk goed en is goed waterproof. Hij is alleen wat prijzig dus ik prober nu andere mascara's.
10. Hema kwast, ik gebruikte deze altijd voor mijn blush, maar helaas is hij met een kwasten wasbeurt erg beschadigd geraakt.  
11. Flowerbomb Victor en Rolf, lekker luchtje, maar nogal prijzig en ik vind hem meet iets voor de lente. Dus als ik een nieuwe koop dan wordt dat pas volgend jaar.
12. Cat deluxe, naomi Campbell, dit luchtje vond ik eerst heel lekker maar ik zou hem toch niet opnieuw kopen.

Wat hebben jullie de afgelopen maand opgemaakt?

6 opmerkingen:

 1. Je hebt inderdaad veel opgemaakt. Goed bezig.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind het altijd leuk om te zien, wat mensen op maken! Zelf ben ik hier heel slecht in haha!

  Liefs Annabel
  www.eyepolish.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt veel opgemaakt haha!
  Dat luchtje is heerlijk<3
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Veel opgemaakt! Ik weet even niet uit me hoofd wat ik heb opgemaakt maar wel een paar dingen opgemaakt

  BeantwoordenVerwijderen
 5. leuke post dit :D

  X Jenny
  Rocknrollerr.com

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!
Ik lees ze allemaal en probeer altijd een bezoekje terug te brengen ;)