vrijdag 2 november 2012

Opgemaakt en weggegooid #Oktober.


Het is alweer November! Daarom heb ik als middagpost vandaag weer een opgemaakt en weggegooid post. Hierboven zien jullie een klein overzicht. Kijken jullie mee?
De hand/nagel producten
Nivea hand & body crème. Opzich een fijne handcrème, hij hydrateerd goed. Maar om de een of andere reden gaat mijn voorkeur toch uit naar de handcrème van Vaseline. Zou ik hem opnieuw kopen? Misschien.
Essence nail art nail polish remover ultra. Dit is echt mijn favoriete nagellak remover, hij lijkt echt iets beter te werken dan de andere budget removers. Deze is alleen verkrijgbaar bij kruitvats met een essence nail art schap. Zou ik hem opnieuw kopen? Ja zeker weten! Ik heb alweer 2 nieuwe.
Essence nail polish remover. Fijne nagellak remover. Door de aardbei en passievrucht geur stinkt hij ook niet zo. Zou ik deze opnieuw kopen? Ja.
Syoss Repair Therapy shampoo. Ik vind de shampoos van Syoss altijd erg fijn en deze variant is speciaal voor droog, beschadigd haar. Perfect voor de herfst/winter dus.
Zou ik hem opnieuw kopen? Ja.
Dove beauty cleansing verfrissende tonic. Deze kocht ik om een keer te proberen. Ik vond hem niet zo goed eerlijk gezegd. Hij zou verfrissend zijn, nouja dat ervaarde ik dus al niet en ik vond mijn oude tonic gewoon veel fijner.
Zou ik hem opnieuw kopen? Nee waarschijnlijk niet.
 
Action, reinigende poriënstrips. Voordat ik deze had ontdekt gebruikte ik een versie van de kruitvat. Maar deze werkt eigenlijk veel beter en is nog goedkoper ook! Zou ik hem opnieuw kopen? Ja!

Onyx reinigingsdoekjes. Ik wissel deze en die van Essence meestal af. Deze werken iets minder goed dan die van Essence maar mijn huid reageert soms een beetje naar op die van Essence. Dan gebruik ik deze weer voor een tijdje. Zou ik hem opnieuw kopen? Ja!

Wat hebben jullie deze maand opgemaakt?

9 opmerkingen:

  1. Ik houd allemaal niet bij wat ik op maak joh :P

    Btw, die nail art remover, werkt die goed om glitter nagellak weg te halen? Ik ben op zoek naar een goede, redelijk goedkope, remover voor glitter nagellak! :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Euhm volgens mij wel redelijk, maar meestal gebruik ik daarvoor zo'n pot met spons erin!
      xx

      Verwijderen
  2. Veel opgemaakt! Ik heb wat lush producten opgemaakt en een remover en nog wat andere dingen

    BeantwoordenVerwijderen
  3. I like this post so much: these products seem wonderful!
    What about following each other? Cosa mi metto???
    Win a red dress by Max C London!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wauw, handige post! Oog en reinigingsdoekjes van de Albert Heijn (roze verpakking dacht ik zo?) zijn ook erg fijn! En Syos shampoo is inderdaad erg fijn!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik had de nagellak remover van essence ook die naar aardbeien ruikt, wel fijn want dan stonk hij niet zo haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Leuk om te zien welke producten je hebt gebruikt, ik vind de shampoos van SYOSS juist iets minder fijn. Maar das natuurlijk persoonlijk ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuke producten heb je opgemaakt. Ik maak eigenlijk bijna geen producten op hahahahaha.

    BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!
Ik lees ze allemaal en probeer altijd een bezoekje terug te brengen ;)