woensdag 9 mei 2012

Swatch: Only You 197 Pink Addiction



Vandaag heb ik weer een swatch voor jullie. Dit keer het kleurtje Pink Addiction van Only You (Ici Paris huismerk). Dit lakje heb ik deze week al laten zien in mijn Shoplog van de Ici Paris XL. Het was echt het mijn favo kleurtje van de 6 en daarom als eerste een swatch van dit lakje!
Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Dit is de lak in het potje
Zoals je ziet is Pink addiction een heel licht roze lakje met een soort metallic finish. Mijn oog ging direct naar dit kleurtje omdat het gewoon een mooi subtiel kleurtje is die niet heel erg opvalt en naar mijn mening bij alles past.

Het lakje lakte fijn, het heeft een normaal kwastje en de structuur van de nagellak vind is ook heel fijn. Het lakje lakt totaal niet streperig, wat met een beetje metallic lakjes vaak wel zo is.
Op de foto heb ik twee laagjes op. Hij dekt niet perfect zoals je ziet, maar om de een of andere reden hebben ál mijn lichtroze lakjes dat! Zal er een vloek op rusten ofzo?

De nagellak ging helaas na twee dagen al chippen, op bijna al mijn nagels. Dit was dan wel weer jammer omdat ik mijn lak liever een dagje langer op had gehouden.
En wat vinden julie van Pink Addiction?

11 opmerkingen:

  1. Haha, ik denk dat de lichtroze lakjes gewoon niet goed gepigmenteerd zijn, echt jammer, maar ergens vind ik dat subtiele ook wel wat hebben!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja ik vind dat altijd het enige nadeel bij lichtroze lakjes! Bij deze stoort het me trouwens niet heel erg :)

      Verwijderen
  2. Mooi en schattig kleurtje! Dit soort lichte nagellakjes zijn vaak erg sheer. Alleen het lakje van OPI Pink Friday, is ook lichtroze maar hij dekt super goed :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Is die nog gewoon verkrijgbaar? Want misschien ga ik die dans eens scoren!:)

      Verwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!
Ik lees ze allemaal en probeer altijd een bezoekje terug te brengen ;)