dinsdag 9 oktober 2012

Swatch: Rimmel London Metal Rush

Ze zijn op veel blogs al voorbij gekomen maar ik vond toch dat ik ze zelf ook moest swatchen. Normaal was de kruitvat in mijn dorp snel met vullen maar nu duurt soms weken voordat nieuwe artikelen in de schappen te vinden zijn. Omdat Rimmel London 1+1 gratis was bij de kruitvat was ik dus maar een dorpje verder gegaan en heb ze daar uiteindelijk gescoord.
Kijken jullie mee naar de swatches?
----------
So I guess you've seen this swatches by now but I still wanted to show you them. The local drugstore is getting a bit lazy and products get in the shop days or weeks after the products came out. But I've got them!

Let's start with Gold Save the queen


2 laagjes van Gold Save the Queen.
Ik weet niet of ik het ooit welleens hier heb verteld maar ik ben dol op Rimmel London lakjes, hun brede kwast vind ik heel fijn en de dekking is vaak ook heel goed. Bij dit lakje ook, het eerste laagje was een beetje sheer, maar met 2 laagjes is hij volledig dekkend.
----------
2 layers of Gold Save the Queen
I don't know if I ever mentioned my love for Rimmel London nail polishes but I'll do it now, they're great, really. I love their big brush and the coverage is almost always good.
This polish is no exeption, the first layer was a bit sheer but it reaches fully opaque in 2 layers.
So next on to Royal Blue
Royal Blue vind ik persoonlijk nog niet iets mooier dan Gold Save the queen. Ook dit lakje lakte fijn, de eerste laag was weer wat sheer maar de tweede laag gaf een goede dekking.
Ik had de mazzel om deze lakjes in zonlicht te kunnen zien (JA! Zon in Oktober :D). Het duochrome van deze lakjes vind ik erg mooi en ik ben er erg blij mee.
----------
2 layers of Royal Blue
So I my favourite of the two is Royal Blue. I like the duochrome in this polish a bit better than in Gold  save the queen. The polish applied fine, first layer was a bit sheer but it's opaque in 2 layers. I was lucky enough to see them in full sunlight and watch their beautiful duochrome colours in direct sunlight and inside.

Welk lakje vinden jullie het leukste?
Which one do you like the best?

15 opmerkingen:

 1. Ik heb ze ook geswatched, vind ze heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow! The gold nail polish in great!!
  Would you like to follow each other? :)

  amemipiacecosi.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jouw swatches blijven zo mooi om te zien, vooral de eerste lak is weer stunning en ik ben niet eens in love met bruin, maar de finish.. loving it!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lovely! I like both of these, but then again, duochromes are always my favourite!

  BeantwoordenVerwijderen

Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!
Ik lees ze allemaal en probeer altijd een bezoekje terug te brengen ;)